Forum dyskusyjne
Reklamy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi     Liga-Mistrzow.net > Forum > Mistrzostwa Świata 2006 > Zawodnicy

Post Bartek napisał(-a)... Pon Maj 01, 2006 19:26

Przed chwilą (dosłownie 30 sekund) oglądałem reklamę Etopiryny z udziałem Tomasza Kłosa i...spadłem z krzesła. Tomasz Kłos mówi, komu zadedykuje pierwszego gola na Mistrzostwach...chyba plażowych Embarassed

Co sądzicie o Naszych reprezentantach występujących w reklamach? Bo Tutaj akurat Tomek Kłos dał ..., po pierwsze nie widzę go w kadrze na mundial, po drugie on nie strzeli gola (szanse jak jeden do miliona).

Widziałem także reklamę Smolarka i ona jakoś wygląda - ta reklama jest tak beznadziejna że szok.

A co wy sądzicie o tym, że reprezentanci Polski coraz częściej teraz kręcą reklamówki? Może to nasz jedyny dochód?

Czekam na odpowiedzi Wink

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post mariuszenko napisał(-a)... Wto Maj 02, 2006 16:34

Moim zdaniem pilkarze nie powinni grac w rekalmach z 2 powodow:

1. Maja duuuzo kasy wiec niech dadza zarabiac ,,zmyklym" ludziom, bo napewno malych pieniedzy za to nie dostaja
2. Lepiej im wychodzi gra w pilke niz granie w rekalmach Smile

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post presas napisał(-a)... Wto Maj 02, 2006 16:58

Jeszcze żeby to były reklamy w stylu Nike'a czy Adidasa, względnie perfum Beckhama, to byłoby lux. A Tomek (nie on jedyny zresztą) skompromitował się w reklamie jakiejś śmiesznej tabletki od bólu głowy... Nie no ludzie, nie dajmy się zwariować! :rotfl:

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post mariuszenko napisał(-a)... Wto Maj 02, 2006 21:19

No zeby chociaz Polacy zrobili taka reklama jak ta co teraz pokazuja Brazyliczykow w szatni przed spotkaniem kojarzycie co ronaldinho bawi sie z pilka i nie tylko on??. A nie reklamowanie jakis tabletek od bolu glowy Very Happy .

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post Szefoszap napisał(-a)... Sro Maj 10, 2006 18:46

Reklama z udziałem Boruca-Mc.Donald's dziecięca eskorta-boska!

Twardy łeb ma Kłos i strzela z głowy to głowa go nie boli Very Happy Laughing

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post Bartek napisał(-a)... Wto Maj 16, 2006 07:02

Zbigniew Boniek: - Janas zrezygnował z kilku graczy i trochę niespodziewanie kilku powołał. Mnie szkoda jedynie Tomasza Frankowskiego, ponieważ bez niego Janas nie pojechałby na mundial. Miejsc było 23 i jedno mógł dla niego zarezerwować. Z drugiej strony rozumiem, że chciał odmłodzić drużynę, powalczyć o awans do kolejnej rundy i przygotować kadrę do eliminacji mistrzostw Europy. Brak Dudka to jasna sprawa - trener nie chce rywalizacji o miejsce w bramce. Bronić będzie Artur Boruc. Natomiast Łukasz Fabiański i Tomasz Kuszczak będą zdobywać doświadczenie. Jestem też trochę zaskoczony brakiem Tomasza Kłosa. Byłem ostatnio w Polsce i widziałem go w reklamie środka przeciwgorączkowego, czy przeciwbólowego - teraz pewnie trochę tego leku mu się przyda.

Zgadłem! Tomek to był Twój ostatni zarobrek przed mundialowy - wiecej nie będzie, ale umiejętnie wykorzystał sytuację chociaż nawet nie pojechał Smile

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post TakiKolo napisał(-a)... Wto Maj 16, 2006 11:35

Haha, ciekawe jak teraz Kłos sie zamuli Very Happy Taka reklama, a nie zagra.

Cytat...
Moim zdaniem pilkarze nie powinni grac w rekalmach z 2 powodow

Przeciez im tego nie zabronisz, a chyba oczywiste jest dlaczego do reklam wybierane sa osoby slawne...

Post mariuszenko napisał(-a)... Wto Maj 16, 2006 14:10

To jest chyba normalne ze tego im nie zabronie. Ale nie powinni grac w reklamach w ktorych nie pokazuja swoim umiejetnosci tylko promuja dany produkt swoja twarza. Niech zagraja w reklamach Nike to wtedy zmienie zdanie, zobaczymy co tak naprawde potrafia....

Post TakiKolo napisał(-a)... Wto Maj 16, 2006 16:25

Haha. Prosze o argumentacje. W czym reklama tabletki od bolu głowy jest gorsza od reklamy piłek czy czegokolwiek innego?

Odpowiem sobie sam bo odpowiedz jest wrecz tendecyjna.

W niczym! Reklama to reklama. Faktycznie, jak pokazuje triki to promuje samego siebie, ludzie widza ze jest dobry. Ale we wszystkim chodzi o to samo... o promocje.

Post mariuszenko napisał(-a)... Wto Maj 16, 2006 19:07

TaKiKoLo napisał(-a)...
Haha. Prosze o argumentacje. W czym reklama tabletki od bolu głowy jest gorsza od reklamy piłek czy czegokolwiek innego? .

Po co sie pytasz jak napisales ponizej?? Chyba normalne ze w rekalanie Nike pokazuje swoje umiejetnosci a w reklamie tabletek co pokazuje??

Post TakiKolo napisał(-a)... Sro Maj 17, 2006 07:35

Po co napisalem? Po to zeby zobaczyc czy sie z tym zgadzasz. Widze, ze tak, co uswiadamia mnie, ze masz małe pojecie o marketingu. To o czym jest reklama i co w niej mowi pilkarz naprawde nie ma znaczenia.

Post Szefoszap napisał(-a)... Czw Maj 18, 2006 14:48

A reklama Kubusia Play Very Happy Franek gra z nami Very Happy

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi     Liga-Mistrzow.net > Forum > Mistrzostwa Świata 2006 > Zawodnicy

Skocz do: