Forum dyskusyjne
Najlepsza 11 mistrzostw

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi     Liga-Mistrzow.net > Forum > Mistrzostwa Świata 2006 > Zawodnicy

Post Bartek napisał(-a)... Pią Cze 30, 2006 09:13

W tym temacie możecie wpisywac swoje "jedenastki" MŚ, po meczach które się odbyły możecie wrzucać proponowane 11 MŚ.

Najciekawsza będzie oczywiscie opublikowana na stronie.

Ja stawiam tak:
Bramkarz - Buffon
Obrona - Nesta, J. Cole, Cicinho (jakoś tam by się pogodzili)
Pomocnicy - Robben, M.Rodriguez (wiecej typow nie mam)
Napastnicy - klose i Rooney

Jak widać nie pełna jedenastka bo tylko 8 zawodników, ale zbyt wielu na dzień dzisiejszy się niczym szczególnym nie wyróżniło.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post wywrotowiec napisał(-a)... Pią Cze 30, 2006 12:07

Buffon - Nesta, Ferdinand, Burdisso, Lahm - C.Ronaldo, Deco, Kaka, Ribery - Klose, Torres

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post TakiKolo napisał(-a)... Pią Cze 30, 2006 12:09

Troszke chyba za wczesnie ten temat, bo teoretycznie powinien pojawic sie dopiero po MS. nic jednak nie stoi na przeszkodzie aby pozniej, zmienic typy.

Bramkarz: Cech (Czechy)
Obrona (najgorsza czesc kazdej druzyny z MS): Juan (Brazylia), dalej nie wiem Wink
Pomoc: Figo (Portugalia), Kaka (Brazylia), Sorin (Argentyna), Schweinsteiger (Niemcy) [rezerwa: Rosicky (Czechy), Jelen (Polska, za wole walki), Riquelme (Argentyna) ]
Atak: Robinho (Brazylia), Podolski (Niemcy) [rezerwa: Ronaldo (Brazylia)]

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post wywrotowiec napisał(-a)... Pią Cze 30, 2006 12:11

Myślę że u mnie Ronaldo wskoczy do 1 składu. Jeszcze tylko kilka brameczek.

Jeśli chodzi o bramkarza to rzeczywiście Petr był bardzo dobry - jednak Czesi odpadli i dlatego tego miana uzyskać nie morze!

Post TakiKolo napisał(-a)... Pią Cze 30, 2006 12:26

Przyznam sie szczerze, ze chcialem Ronaldo wstawic do pierwszego skladu, bo mu kibicuje, ale postanowilem ze na to miejsce zasluzy jesli strzeli bramke z Francja Smile Narazie brakuje mu "widocznosci" i szybkosci, a tak btw. wiecie ze Ronaldo zrzucil 6 kg od poczatku treningow do MS? Smile

Brak avatara

Post irys13 napisał(-a)... Sob Lip 01, 2006 05:58

Van der Sar - Puyol, Van Bronkchost, Zambrotta - Kaka, Emerson, Ballack, Essien - Robben, Saviola, Klose

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post wywrotowiec napisał(-a)... Sob Lip 01, 2006 08:10

dla mnie wogóle Ronaldo się zmniejsza z meczu na mecz! Tak lubię tego gościa, że sam wywołuję takie złudzenie Wink A może po prostu on ciężko pracuje - według mnie forma Rooniego idzie w góre

Post Szefoszap napisał(-a)... Sob Lip 01, 2006 20:36

Bramkarz:Lehmann

Obrona:Nesta,Feerdinand,Terry,Lahm
Pomoc:Figo,Cristiano Ronaldo,Beckham,Odonkor( Wink )

Napad:Klose,Ronaldo

I wszystko jasne Smile

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post wywrotowiec napisał(-a)... Nie Lip 02, 2006 08:57

Ricardo i Lehman narazie najbardziej spektakularnie bronili. Wychodzą chłopaki na prowadzenie.

Post Szefoszap napisał(-a)... Pon Lip 03, 2006 11:31

Lehmann miał najmniej pracy na Mundialu ze wszystkich bramkarzy. Ale jeżeli chodzi o karne z Argentyną to fakt.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post wywrotowiec napisał(-a)... Wto Lip 04, 2006 16:27

To co zrobił Ricardo było niesamowite. Czekam na następny mecz.

Odnośnie tego co powiedziałeś - Lehman miał najmniej pracy. No więc gdzie są Ci co mówili że Niemcy mają słabą defensywę. Nawet "mega" spece z Przeglądu Sportowego, którzy tak pisali teraz się do tego nie przyznają

Post wywrotowiec napisał(-a)... Czw Lip 06, 2006 09:05

Moja jedenastka

Bramka - Buffon (tylko piłkarz Itali trafił do jego siatki - nie miał szans kompletnych na obronę, więcej błędów nie popełnił)

Obrona

DL - Lahm (gra świetnie całe mistrzostwa tak jakby miał conajmniej 30 lat, ze spokojem, dynamiką, świetnie atakuje, asekuruje, odbiera, dośrodkowuje, jeden z najlepszych na MŚ)

DC - Cannavaro (po profesorsku - nie popełnia większych błędów, pomaga mu wielkie doświadczenie, Italia nie traci bramek)

DC - Thuram (kieruje całą defensywą, już nie tak szybki, ale doprowadził Francję do finału)

DR- Zambrotta (na tej pozycji to on spisywał się najlepiej)

Pomoc

PL - C. Ronaldo (świetny drybling, super ofensywna gra, dynamika, rewelacyjne podanie, często faulowany, wnosił wiele dobrego do gry Portugalii

PŚ - Pirlo (najlepszy piłkarz mistrzostw)

PŚ - Zidane (kreator gry, mimo że wiekowy odzyskał formę, nie traci piłki, od niego zależy gra Francji, jednak słabszy niż Pirlo)

PP - Ribery (młody, przebojowy, stwarza ogromne zagrożenie)

Napastnicy

NŚ - Klose (strzela dużo bramek, jest w bardzo wysokiej formie, robi miejsce drugiemu napastnikowi)

NŚ - Henry (strzela bramki, dzięki niemu Francja doszła do finału !, świetny gol z Brazylią i wywalczony karny z Portugalią, ci co mówią że jest bez formy mylą się)

Rezerwa: Lehman, Carvalho, Grosso, Robben, Figo, Deco, Toni

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi     Liga-Mistrzow.net > Forum > Mistrzostwa Świata 2006 > Zawodnicy

Skocz do: