Forum dyskusyjne
Liga-Mistrzow.net - Start serwisu

Odpowiedz do tematu     Liga-Mistrzow.net > Forum > Ogłoszenia

Post Administrator napisał(-a)... Czw Lut 01, 2007 11:20

Witam.

Chciałbym uroczyście zakomunikować, że w dniu dzisiejszym, równo w południe, nastąpiła premiera naszego serwisu Liga-Mistrzow.net.

Jak widać szata graficzna została nieco odświerzona. Serwis jest oparty o system zarządzania treścią zaprojektowany i wykonany specjalnie dla tego projektu przez Michała ( www.czuk.eu ).

Mam nadzieję, że spełniliśmy Wasze oczekiwania wobec projektu Liga-Mistrzow.net.

Pozdrawiam. Smile

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post Szefoszap napisał(-a)... Czw Lut 01, 2007 13:16

Warto było czekać Smile Fajnie to wygląda,jeszcze mistrzostwa-europy Razz Ale wszystko świetnie zrobione! Wink

Forumowicze zwalą się tutaj niedługo Wink

A tak poza tym to w godzinach 12:00-13:00 byłem na stronie jako pierwszy usser gość Smile Very Happy

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brak avatara

Post sonix1112 napisał(-a)... Czw Lut 01, 2007 15:52

No super! Pozdrawiam tych, którzy przyczynili się do powstania strony, i od strony technicznej, i kolegów redaktorów.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post Enkei napisał(-a)... Wto Lut 06, 2007 13:41

Fajnie, ale sądze że potrzebna jest porządna reklamy drodzy redaktorzy Wink

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post Administrator napisał(-a)... Pią Lut 09, 2007 11:19

Właśnie odświeżyłem nieco forum dyskusyjne. Nowa templata, nowszy silnik strony i mniej niepotrzebnych dodatków. Wink

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brak avatara

Post Janek48 napisał(-a)... Pon Sie 27, 2007 13:50

Jako strona traktująca o piłce noznej - strzał w 10-tkę. Dobry kierunek. Można rozszerzać dowolnie. Myślę, że to forum rozrośnie się w niedługim czasie do ogromnych rozmiarów. Tylko czy temu podołacie (zawsze są ograniczenia serwerowe - może się mylę to mnie wyprostujcie). A tak nawiasem to w polskich warunkach, to może być HITTTTT jak diabli. Embarassed

Post Bartek napisał(-a)... Pon Sie 27, 2007 14:50

Na chwilę obecną serwis nie cieszy się jakąś ogromną popularnością i w związku z tym forum również. Nie pojawiają się na nim jakieś ogromne ilości wypowiedzi i nowych tematów Smile

Cytat...
Myślę, że to forum rozrośnie się w niedługim czasie do ogromnych rozmiarów.

Mam taką nadzieję.

Ograniczeniom serwerowym raczej podołamy, mamy dobre zaplecze hostingowe.

Dzięki za miłe słowa.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brak avatara

Post muchachamucha napisał(-a)... Pon Gru 03, 2007 12:17

No pięknie. Gratuluję. Dzisiaj dołączyłem - mam nadzieję, że aktywność będzie duża.
Dobrze wypadacie w googlach - pierwsza dzisiaiątka na hasło Liga Mistrzów.
Tak trzymać.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brak avatara

Post KAKA napisał(-a)... Pon Gru 03, 2007 16:00

muchachamucha napisał(-a)...
No pięknie. Gratuluję. Dzisiaj dołączyłem - mam nadzieję, że aktywność będzie duża.
Dobrze wypadacie w googlach - pierwsza dzisiaiątka na hasło Liga Mistrzów.
Tak trzymać.

Już niedługo będzie jeszcze lepiej. Serdecznie Cie kolego witam i zachęcam do pisania.

Zrobimy z tego forum fajne miejsce do dyskusji o Lidze Mistrzów i nie tylko Wink

Post Administrator napisał(-a)... Pon Gru 03, 2007 21:30

Cytat...
Dobrze wypadacie w googlach - pierwsza dzisiaiątka na hasło Liga Mistrzów

Pierwsza dwójka. :-)

Odpowiedz do tematu     Liga-Mistrzow.net > Forum > Ogłoszenia

Skocz do: