Chciałbym uroczyście zakomunikować, że w dniu dzisiejszym, równo w południe, nastąpiła premiera naszego serwisu Liga-Mistrzow.net. Jak widać szata graficzna została nieco odświerzona. Serwis jest oparty o system zarządzania treścią zaprojektowany i wykonany specjalnie dla tego projektu przez Michała ( www.czuk.eu ). Mam nadzieję, że spełniliśmy Wasze oczekiwania wobec projektu Liga-Mistrzow.net. Pozdrawiam.
Forumowicze zwalą się tutaj niedługo A tak poza tym to w godzinach 12:00-13:00 byłem na stronie jako pierwszy usser gość
Cytat... Myślę, że to forum rozrośnie się w niedługim czasie do ogromnych rozmiarów. Mam taką nadzieję. Ograniczeniom serwerowym raczej podołamy, mamy dobre zaplecze hostingowe. Dzięki za miłe słowa.
Dobrze wypadacie w googlach - pierwsza dzisiaiątka na hasło Liga Mistrzów. Tak trzymać.
No pięknie. Gratuluję. Dzisiaj dołączyłem - mam nadzieję, że aktywność będzie duża. Już niedługo będzie jeszcze lepiej. Serdecznie Cie kolego witam i zachęcam do pisania. Zrobimy z tego forum fajne miejsce do dyskusji o Lidze Mistrzów i nie tylko
Dobrze wypadacie w googlach - pierwsza dzisiaiątka na hasło Liga Mistrzów Pierwsza dwójka. :-)
|
|||||||||||
Emblem of Champions League reserved by UEFA.