Forum dyskusyjne
KAKA

Odpowiedz do tematu     Liga-Mistrzow.net > Forum > Piłkarze

Brak avatara

Post KAKA napisał(-a)... Nie Gru 02, 2007 14:13

Ricardo Izecson dos Santos Leite, znany jako Kaká (ur. 22 kwietnia 1982 w Brasilii) – brazylijski piłkarz, grający na pozycji pomocnika. Występuje we włoskiej drużynie A.C. Milan. Jeden z najważniejszych graczy Milanu i reprezentacji Brazylii. Zdobywca Złotej Piłki za rok 2007.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brak avatara

Post Guti02 napisał(-a)... Nie Gru 02, 2007 14:50

super niesamowity zawodnik gra ładny futbol Very Happy

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post Administrator napisał(-a)... Pon Gru 03, 2007 21:38

Cytat...
ur. 22 kwietnia 1982 w Brasilii

A to ciekawe. Mam urodziny w tym samym dniu.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post Bartek napisał(-a)... Pon Gru 03, 2007 23:42

Ale talentu piłkarskiego z tego co wiem po Kace nie odziedziczyłeś? Z resztą ze mnie też marny gracz Very Happy Wolę oceniać innych jak wszyscy tutaj zebrani Cool

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brak avatara

Post KAKA napisał(-a)... Wto Gru 04, 2007 16:49

Ja wam powiem, że bardzo lubię grać w piłkę nożną jak i komentować poczyania zawodników Polskich i światowych.

Kaka jest rewelacyjny. Złota Piłka dla niego to jeden z małych jego triumfów.

Brak avatara

Post GhostKhavatari napisał(-a)... Wto Gru 04, 2007 18:07

Zgadzam się ... Ale według mnie gra zbyt egoistyczny futbol... Ale talent ma pięknie gra .Ma świetne szczały z dystansu i ogólnie świetny...

Odpowiedz do tematu     Liga-Mistrzow.net > Forum > Piłkarze

Skocz do: