Forum dyskusyjne
Komu kibicujesz?

Odpowiedz do tematu     Liga-Mistrzow.net > Forum > Kibice

Brak avatara

Post KAKA napisał(-a)... Nie Gru 02, 2007 14:15

Każdy user na forum piłkarskim, zazwyczaj komuś kibicuje. Komu ty kibicujesz? W tym temacie o naszych ulubionych klubach,.

Ja już teraz napisze, że jestem w Lidze Mistrzów jak i w Premiership za Chelsea Londyn. Cool

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brak avatara

Post muchachamucha napisał(-a)... Pon Gru 03, 2007 11:57

FC Barcelona w LM. Lokalnie Arka Gdynia.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post Bartek napisał(-a)... Pon Gru 03, 2007 20:29

FC Liverpool lubię, ale zawziętym kibicem nie jestem.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brak avatara

Post GhostKhavatari napisał(-a)... Wto Gru 04, 2007 18:13

Real Madryt a tak to Wisłoka Dębica... !

Brak avatara

Post Lampard666 napisał(-a)... Sob Mar 08, 2008 19:56

Ja nigdy nie opuszcze Romy.Z Polskiej nie mam ulubionego klubu Razz

Brak avatara

Post piernik napisał(-a)... Pon Sie 23, 2010 17:14

Noce stają się coraz dłuższe, słonko przygrzewa coraz słabiej. Cóż począć - jesień za pasem! Jednak my kibice zawsze doszukamy się pozytywów, bowiem rusza nowy sezon, a z nim Big Four - nowe Forum ligi angielskiej. Ciesz się ze zwycięstw, podnieś po porażce - my nie wiemy co to słaby mecz, choć żadnego nie opuszczamy. Jesteś prawdziwym kibicem? Nie zmarnuj okazji - spraw by ten sezon był dla Ciebie wyjątkowy. Przeżyj go z Big4.ugu.pl

www.Big4.ugu.pl Zapraszam na spotkanie!

Odpowiedz do tematu     Liga-Mistrzow.net > Forum > Kibice

Skocz do: