a zeby nie bylo offtopica to Frankowski bedzie krolem strzelcow ,a jak nie on to Crespo
Nie znam Nie wiem kto-,ale nie z tych wymienionych będzie królem-chyba Rooney-jak będzie grał
zuqu napisał(-a)... cos zauwazylem ze na Frankowskiego mowisz Judasz ?? a przepraszam mozna wiedziec czemu ?? Oj nie ja tylko napisalem cytat ze stadionu, dla mnie franek jest gosciem niesamowitym ktory zasluzyl sie na dobre polskiej pilce bo przeciez dzieki niemu jedziemy na mundial. A tym bardziej co zrobil dla Wisly jest naprawde fantastyczne. Takze ja go nie nazwalem zadnym judaszem zeby nie bylo, napisalem tylko cytat. zuqu napisał(-a)... a zeby nie bylo offtopica to Frankowski bedzie krolem strzelcow ,a jak nie on to Crespo No zobaczymy, ale watpie zeby franek tyle bramek strzelil w grupie zeby zostac krolem strzelcow, no chyba ze zajdziemy daleko to moze wtedy. ---------- 20:08 ---------- Szefoszap napisał(-a)... Kuijt Ej zartujesz sobie chyba
a jaka jest roznica miedzy napisaniem tego a pisaniem tego jako cytatu ?? to i to obraza tego zawodnika i przedewszystkim jego zaslugi . Pytanie wciaz aktualne po co to cytujesz?? A przepraszam bardzo - czy nie można jednocześnie uznawać zasług piłkarza i nienawidzić za to, jakim jest człowiekiem lub jakie rzeczy mówi? Otóż można. Również uważam Franka za postać niezbędną polskiej piłce ale jego słowa z niedawnego wywiadu zapamiętam. Zresztą słowa, które napisał mariuszenko pojawiły się ostatnio na stadionie Wisły i nie były bynajmniej autorstwa jednego kibica, a całej wiślackiej zbiorowości. Franek poszedł do Wolves i mu widocznie trochę się pomieszało w główce. Nie strzelił żadnego gola w trakcie pobytu w Anglii, a zachciało mu się wydawać dyrektywy odnośnie polskiej ligi. Niech się weźmie za siebie, bo nie pojedzie na Mundial. A nawet jeśli pojedzie to szanse na króla strzelców ma maluuuutkie.
ja rozumiem jak zawodnik odchodzi z Wisly do Legii albo z Barcelony do Realu wtedy mozna go uznac za judasza , ale dajcie spokoj chlop chce sobie zarobic to niech zarabia , nikogo nie sprzedal co najwyzej zmienil prace na lepiej platna
pewnie jak bedziesz pracowal za 1000 zl i bedzie wszystko fajnie wogole fajny szef dobrze ci bedzie szlo ale do emerytury 5 lat zostalo i juz nie awansujesz i nagle sie pojawi propozycja zarobkow 5000 ale nieznane towarzystwo , niewiadomo co to bedzie ale powinno byc lepiej bo to lepsza firma i wogole . To pewnie ty wybierzesz te 1000 zl i bedziesz sie cieszyl ze szef cie lubi i twoi wspolpracownicy !! Nie każdy piłkarz gra tylko dla pieniędzy
ja rozumiem jak zawodnik odchodzi z Wisly do Legii albo z Barcelony do Realu wtedy mozna go uznac za judasza , ale dajcie spokoj chlop chce sobie zarobic to niech zarabia , nikogo nie sprzedal co najwyzej zmienil prace na lepiej platna Chyba nie bardzo wiecie o co biega z tym 'frankiem judaszem'. Został tak nazwany nie dlatego, że zmienił barwy klubowe. Otóż Tomek powiedział niedawno parę słów prasie, które zostały nieprzyjemnie odebrane przez kibiców. Wypowiadał się o Danie Petrescu, ogólnej sytuacji w Wiśle i stwierdził, że to Legii należy się mistrzostwo. Widocznie nie spodobało się to co poniektórym wiślakom. Tyle w tym temacie.
Chyba nie bardzo wiecie o co biega z tym 'frankiem judaszem'. Został tak nazwany nie dlatego, że zmienił barwy klubowe. Otóż Tomek powiedział niedawno parę słów prasie, które zostały nieprzyjemnie odebrane przez kibiców. Wypowiadał się o Danie Petrescu, ogólnej sytuacji w Wiśle i stwierdził, że to Legii należy się mistrzostwo. Widocznie nie spodobało się to co poniektórym wiślakom. Tyle w tym temacie. No i <brawa> dla presasa. Mam nadzieje ze juz wiecie dlaczego franek zostal nazwyny ,,judaszem". Nie ja go tak nazwalem a kibice wisly
Moim zdaniem królem szczelców zostanie mniej znany zawodnik Toni wierze w tego zawodnika widzialem ostatni jego mecz w tv i wierze ze naprawde chlopak moze w Niemczech pokazac na co go stac
Rooneya juz mozna wykreslic z listy chyba ze sie wykuruje do mistrzostw. Jest zgloszony do kadry na MS. Ja daje ze pojedzie na 100% zobaczycie co zrobia lekarze zeby pojechal
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emblem of Champions League reserved by UEFA.