Forum dyskusyjne
Kto zostanie krolem strzelcow na MS w Niemczech
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi     Liga-Mistrzow.net > Forum > Mistrzostwa Świata 2006 > Zawodnicy

Kto zostanie krolem strzelcow na MS w Niemczech
Ronaldinho
25%
 25%  [ 2 ]
Toni
12%
 12%  [ 1 ]
Shevchenko
0%
 0%  [ 0 ]
Messi
12%
 12%  [ 1 ]
Klose
0%
 0%  [ 0 ]
Kuijt
12%
 12%  [ 1 ]
Rooney
0%
 0%  [ 0 ]
Nuno Gomes
0%
 0%  [ 0 ]
Ktos inny
37%
 37%  [ 3 ]
Wszystkich Głosów : 8

Post TakiKolo napisał(-a)... Pon Maj 15, 2006 19:07

Troszke bezsensowny topic, ile ludzi tyle opini.

Obstawialbym brazylijczyka jesli mialaby ona dojsc do finału, moze po raz kolejny Ronaldo, moze Robinho. Napewno nie Ronaldinho bo bedzie on zapewne cofniety, bedzie bardziej rozgrywajacym niz sępem z ataku. Rooney nie, wiemy ze ma kontuzje, poza tym wydaje mi sie ze Anglia nie zajdzie za daleko, no chyba ze zrobilby tricka niczym Klose 4 lata temu, w jednym meczu kilka bramek.

A moze jakis włoch? Nie-e oni zawsze graja defensywny futbol.

Henry. Dobry gracz, ale czy jego druzyna bedzie na tyle silna aby pokonac rywali dosc wysokimi wynikami?

A moze Rasiak? Rolling Eyes

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post Szefoszap napisał(-a)... Pon Maj 15, 2006 19:11

chyba Henry,ale Robiho od ładnych kilku miesięcy nic nie strzelił w Realu Razz Razz

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brak avatara

Post ToMi napisał(-a)... Wto Maj 16, 2006 06:04

Ballack?Ronaldinho?Messi? To nie jest wazne kto szczeli duzo bramek najwazzniejsza jest swietna zabawa i znakomite widowisko!

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post mariuszenko napisał(-a)... Wto Maj 16, 2006 14:13

ToMi napisał(-a)...
Ballack?Ronaldinho?Messi? To nie jest wazne kto szczeli duzo bramek najwazzniejsza jest swietna zabawa i znakomite widowisko!

A mozliwe jest to bez strzelania pieknych bramek??

Post kwak napisał(-a)... Sob Maj 20, 2006 22:44

ja obstawiam któregoś z brazylijczyków - może Adriano albo Ronaldo. Jeśli Holandia dojdzie daleko to zapewno Nistelroy nieźle nastrzela. Tak naprawde bardzo trudno powiedzieć - bo kandydatów jest bardzo wielu Smile

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post TakiKolo napisał(-a)... Nie Maj 21, 2006 00:11

Ponad 700 pilkarzy zostalo dopuszczonych do rozgrywek. Zauwazmy, ze zostac krolem strzelcow moze zostac kazdy z nich (vide Davor Suker w 98'), ktos go wtedy obstawial?

Brak avatara

Post ToMi napisał(-a)... Nie Maj 21, 2006 08:37

No to była niespodzianka ale moim zdaniem teraz bedzie ktos wielki mial krola szczelcow Ronaldinho?

Post Szefoszap napisał(-a)... Nie Maj 21, 2006 10:36

Szefoszap napisał(-a)...
Ej dlaczego jak klikam na odpowiedz i na posty to mi przechodzi do innej strony?Nie mogę pisać,ani włazić w tematu niektóre-kliknąłem Prawym klawiszem myszy i dlatego wlazłem,a lewym to ciągle właże na inną strone Rolling Eyes

już mi wszystko działa-spoko Very Happy

Może by zrobił konkurs w dziale konkursy Laughing Tak jak z typowaniem wyniku Barca-Arsenal i znów nagrody niespodzianki za wytypowanie strzelca Question

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post wywrotowiec napisał(-a)... Pon Cze 19, 2006 14:07

Na 100 % nie będzie to Ronaldinho - on nigdy nie strzelał dużo bramek. Prędzej jakiś napastnik - może z Hiszpanii lub Argentyny. Ewentualnie Niemiec

Post Enkei napisał(-a)... Pon Cze 19, 2006 14:15

Napewno będzie to jakiś napastnik Argentyny bądź Niemiec. Stawiam na Hernan'a Crespo.

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Post TakiKolo napisał(-a)... Pon Cze 19, 2006 14:24

Jesli Argentyna bedzie grala jak gra, to zarowno Crespo jak i Saviola maja spore szanse. Wczesniej myslalem o ktoryms z Brazylijczykow, nie wiedzialem jednak ze odpuszcza sobie mecze grupowe, a to wlasnie na meczach grupowych zdobywa sie najwiecej bramek.

Post Szefoszap napisał(-a)... Pon Cze 19, 2006 19:28

Obstawiam,że Messi,Crespo,albo dobry Klose Cool

Post wywrotowiec napisał(-a)... Pon Cze 19, 2006 19:44

to ja postawie na Teveza

Post TakiKolo napisał(-a)... Pon Cze 19, 2006 21:13

No ale Tevez jest rezerwowym. Ma ograniczone pole, chyba ze trener trzyma go na druga runde (tak jak brazylijczycy trzymaja Robinho).

Post wywrotowiec napisał(-a)... Wto Cze 20, 2006 09:05

Na razie prowadzi Torres - on jest w pierwszym składzie i ma spore szanse! Tym bardziej że Hiszpania ma jeszcze jednego słabego rywala w grupie. Jak strzeli hat-trick to ciężko go bedzie dogonić komukolwiek

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi     Liga-Mistrzow.net > Forum > Mistrzostwa Świata 2006 > Zawodnicy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Skocz do: