Obstawialbym brazylijczyka jesli mialaby ona dojsc do finału, moze po raz kolejny Ronaldo, moze Robinho. Napewno nie Ronaldinho bo bedzie on zapewne cofniety, bedzie bardziej rozgrywajacym niz sępem z ataku. Rooney nie, wiemy ze ma kontuzje, poza tym wydaje mi sie ze Anglia nie zajdzie za daleko, no chyba ze zrobilby tricka niczym Klose 4 lata temu, w jednym meczu kilka bramek. A moze jakis włoch? Nie-e oni zawsze graja defensywny futbol. Henry. Dobry gracz, ale czy jego druzyna bedzie na tyle silna aby pokonac rywali dosc wysokimi wynikami? A moze Rasiak?
Ballack?Ronaldinho?Messi? To nie jest wazne kto szczeli duzo bramek najwazzniejsza jest swietna zabawa i znakomite widowisko! A mozliwe jest to bez strzelania pieknych bramek??
Ej dlaczego jak klikam na odpowiedz i na posty to mi przechodzi do innej strony?Nie mogę pisać,ani włazić w tematu niektóre-kliknąłem Prawym klawiszem myszy i dlatego wlazłem,a lewym to ciągle właże na inną strone już mi wszystko działa-spoko Może by zrobił konkurs w dziale konkursy
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Emblem of Champions League reserved by UEFA.